Col·laboradors

Els col·laboradors de FIRST LEGO League són empreses, institucions, organitzacions i persones que comparteixen amb nosaltres la nostra missió de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves a Espanya i el desenvolupament de competències i habilitats necessàries per al seu futur professional. Tots plegats treballem per oferir les millors oportunitats a les futures generacions d’enginyers i científics del nostre país a través de la creativitat, el treball en equip, l’esperit emprenedor, la resolució de problemes i la comunicació; i així, apostar junts pel futur, el talent, la innovació i l’aprenentatge.

Fundació Princesa de Girona, LEGO Education ROBOTIX, Vodafone i la Junta de Andalucía, la Fundació Rafael del Pino, Eurecat i el Consorci Passivhaus són les entitats i empreses que s’han unit a la xarxa de col·laboradors FIRST LEGO League Espanya aquest any.

Si estàs interessat a formar part de FIRST LEGO League, contacta’ns a info@firstlegoleague.com o al 932 002 387 i t’explicarem els diferents programes i formats de col·laboració possibles.

 Fundació Princesa de Girona com a partner estratègic.

La Fundació Princesa de Girona entén el suport als joves com una forma de potenciar la capacitat de les noves generacions en la construcció d’una societat millor i més solidària, amb especial atenció als joves procedents d’entorns més desfavorits. El seu objectiu principal és proporcionar als joves eines amb les quals impulsar la seva trajectòria personal i professional, estimulant la seva capacitat emprenedora, el seu talent i l’intercanvi de coneixement.
La FPdGi centra la seva actuació en quatre línies estratègiques: el foment de l’esperit emprenedor, la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral, la promoció de l’èxit escolar i el desenvolupament del talent i les vocacions.

ca.fpdgi.org
logo-fpdgi-color-ancho180px

LEGO Education ROBOTIX com a col·laborador educatiu.

LEGO Education ROBOTIX com a col·laborador educatiu. Amb més de 10 anys d’experiència, LEGO Education ROBOTIX ofereix els millors recursos educatius per crear experiències d’aprenentatge úniques amb les que els nostres joves desenvoluparan les habilitats i competències del segle XXI. LEGO Education ROBOTIX és l’únic distribuïdor autoritzat a Espanya d’inscripcions i materials FIRST LEGO League i col·labora destinant part dels beneficis a sostenir el programa FIRST LEGO League.

LEGO Education ROBOTIX ofereix condicions especials per als equips FIRST LEGO League.

www.robotix.es/ca/
Robotix_ LE Construyetushabilidades

SUEZ i Escola de l’Aigua com a col·laborador temàtic del Repte HYDRO DYNAMICS

Suez és un grup empresarial especialitzat en la recuperació i la protecció dels recursos. Les seves activitats es centren en: l’aigua, el reciclatge i la recuperació de residus, solucions de tractament i consultoria. Ofereix productes i serveis per a la gestió de l’aigua tan per a clients municipals com industrials i agícoles amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones. Advanced Solutions és la linia de negoci de Suez que integra totes les activitats relatives a les soclucions i tecnologies de l’aigua. L’estratègia empresarial s’orienta cap al client i cap als nous mercats basant-se en l’experiència, els coneixements adquirits i el talent.

Amb la voluntat de compartir i transferir coneixement en matèria de l’aigua i el mediambient, Suez ha creat la institució Escola de l’Aigua. La seva activitat es dirigeix tan a la formació d’empreses, administracions i professionals del món de l’aigua com a la ciutadania en general mitjançant campanyes de sensibilització. L’Escola de l’Aigua ofereix programes de formació per a empreses i professionals que cobreixen tots els àmbits del cicle integral de l’aigua i pensats per a totes les posicions clau d’una organització.

www.suez.es

www.laescueladelagua.com

FLL_HD_Logo_Agbar_EscolaAigua_cat_170901