Col·laboradors FIRST LEGO League

Els col·laboradors de FIRST LEGO League són empreses, institucions, organitzacions i persones que comparteixen amb nosaltres la nostra missió de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves a Espanya i el desenvolupament de competències i habilitats necessàries per al seu futur professional. Tots plegats treballem per oferir les millors oportunitats a les futures generacions d’enginyers i científics del nostre país a través de la creativitat, el treball en equip, l’esperit emprenedor, la resolució de problemes i la comunicació; i així, apostar junts pel futur, el talent, la innovació i l’aprenentatge.

LEGO Education ROBOTIX, Suez i l’Escola de l’Aigua, Fundació Princesa de Girona, Vodafone i Junta de Andalucía, la Fundación Rafael del Pino, Eurecat, Consorcio Passivhaus i CISCO Systems són les entitats i empreses que s’han unit a la xarxa de col·laboradors FIRST LEGO League Espanya.

Si estàs interessat a formar part de FIRST LEGO League, contacta’ns a info@firstlegoleague.com o al 932 002 387 i t’explicarem els diferents programes i formats de col·laboració possibles.

LEGO Education ROBOTIX.

LEGO Education ROBOTIX com a col·laborador educatiu. Amb més de 10 anys d’experiència, LEGO Education ROBOTIX ofereix els millors recursos educatius per crear experiències d’aprenentatge úniques amb les que els nostres joves desenvoluparan les habilitats i competències del segle XXI. LEGO Education ROBOTIX és l’únic distribuïdor autoritzat a Espanya d’inscripcions i materials FIRST LEGO League i col·labora destinant part dels beneficis a sostenir el programa FIRST LEGO League. LEGO Education ROBOTIX ofereix condicions especials per als equips FIRST LEGO League.

www.robotix.es/ca/

Robotix_ LE Construyetushabilidades

Fundació Princesa de Girona.

La Fundació Princesa de Girona entén el suport als joves com una forma de potenciar la capacitat de les noves generacions en la construcció d’una societat millor i més solidària, amb especial atenció als joves procedents d’entorns més desfavorits. El seu objectiu principal és proporcionar als joves eines amb les quals impulsar la seva trajectòria personal i professional, estimulant la seva capacitat emprenedora, el seu talent i l’intercanvi de coneixement. La FPdGi centra la seva actuació en quatre línies estratègiques: el foment de l’esperit emprenedor, la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral, la promoció de l’èxit escolar i el desenvolupament del talent i les vocacions.

ca.fpdgi.org

SUEZ i Escola de l’Aigua, col·laborador temàtic del Repte HYDRO DYNAMICS

Suez és un grup empresarial especialitzat en la recuperació i la protecció dels recursos. Les seves activitats es centren en: l’aigua, el reciclatge i la recuperació de residus, solucions de tractament i consultoria. Ofereix productes i serveis per a la gestió de l’aigua tan per a clients municipals com industrials i agícoles amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones. Advanced Solutions és la linia de negoci de Suez que integra totes les activitats relatives a les soclucions i tecnologies de l’aigua. L’estratègia empresarial s’orienta cap al client i cap als nous mercats basant-se en l’experiència, els coneixements adquirits i el talent. Amb la voluntat de compartir i transferir coneixement en matèria de l’aigua i el mediambient, Suez ha creat la institució Escola de l’Aigua. La seva activitat es dirigeix tan a la formació d’empreses, administracions i professionals del món de l’aigua com a la ciutadania en general mitjançant campanyes de sensibilització. L’Escola de l’Aigua ofereix programes de formació per a empreses i professionals que cobreixen tots els àmbits del cicle integral de l’aigua i pensats per a totes les posicions clau d’una organització.

www.suez.es

www.laescueladelagua.com

FLL_HD_Logo_Agbar_EscolaAigua_cat_170901

SUEZ Spain contribueix al desenvolupament sostenible a les comunitats on està present a través de les seves marques locals:

Logos de Aquarbe, Aquona, Canaragua, Hidralia, Hidraqua, Hidrobal, Hidrogea, sorea, Viaqua, Aguas de Huelva, Aigües de Barcelona, Aquae fundación