Fundació Scientia

Som una fundació sense ànim de lucre que tenim per objectiu promoure les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves

Qui som

Fundació Scientia

Fundació Scientia és una entitat sense ànim de lucre que té l’objectiu de promoure les vocacions científiques i tecnològiques a través dels valors de la innovació, la creativitat, el treball en equip i la resolució de problemes.En associació amb FIRST i LEGO Group, Fundació Scientia organitza des del 2006 FIRST LEGO League, des del 2011 FIRST LEGO League Júnior.Els Socis FIRST LEGO League són organitzacions amb els mateixos objectius, que organitzen els tornejos i desenvolupen FIRST LEGO League i FIRST LEGO League Júnior en els seus respectius territoris.

logo_Fund_Scientia_CAT

FIRST LEGO League

El 1989 Dean Kamen, inventor i emprenedor, va fundar FIRST (For Inspiration and Recognition of Science and technology), una entitat sense ànim de lucre amb la missió d’inspirar als joves l’interès per la ciència i la tecnologia a través de programes innovadors. El 1998 FIRST i LEGO van unir les seves forces per crear FIRST LEGO League.

F+LF+L

Contacta amb nosaltres!

Fundació Scientia s’adhereix al Pacte Mundial de les Nacions Unides

Fundació Scientia és entitat signant del Pacte Mundial de les Nacions Unides, complint amb els Principis i els seus 17 Objetius de Desenvolupament Sostenible en matèria de drets humans, educació i medi ambient. La Fundació actuarà com a agent per a la millora de la societat en l’àmbit del desenvolupament sostenible, el creixement inclusiu i el benestar social. A més, es compromet a sensibilitzar a tots els participants dels diferents programes amb respecte l’entorno i als problemes reals que aquesta ha d’afrontar diàriament, creant valor compartit i impacte positiu.