Col·laboradors FIRST LEGO League

Els col·laboradors de FIRST LEGO League són empreses, institucions, organitzacions i persones que comparteixen amb nosaltres la nostra missió de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves a Espanya i el desenvolupament de competències i habilitats necessàries per al seu futur professional. Tots plegats treballem per oferir les millors oportunitats a les futures generacions d’enginyers i científics del nostre país a través de la creativitat, el treball en equip, l’esperit emprenedor, la resolució de problemes i la comunicació; i així, apostar junts pel futur, el talent, la innovació i l’aprenentatge.

LEGO Education ROBOTIX, Suez i l’Escola de l’Aigua, Fundació Princesa de Girona, Vodafone i Junta de Andalucía, la Fundación Rafael del Pino, Eurecat, Consorcio Passivhaus i CISCO Systems són les entitats i empreses que s’han unit a la xarxa de col·laboradors FIRST LEGO League Espanya.

Si estàs interessat a formar part de FIRST LEGO League, contacta’ns a info@firstlegoleague.com o al 932 002 387 i t’explicarem els diferents programes i formats de col·laboració possibles.

LEGO Education ROBOTIX.

LEGO Education ROBOTIX com a col·laborador educatiu. Amb més de 10 anys d’experiència, LEGO Education ROBOTIX ofereix els millors recursos educatius per crear experiències d’aprenentatge úniques amb les que els nostres joves desenvoluparan les habilitats i competències del segle XXI. LEGO Education ROBOTIX és l’únic distribuïdor autoritzat a Espanya d’inscripcions i materials FIRST LEGO League i col·labora destinant part dels beneficis a sostenir el programa FIRST LEGO League. LEGO Education ROBOTIX ofereix condicions especials per als equips FIRST LEGO League.

www.robotix.es/ca/

Robotix_ LE Construyetushabilidades

Fundació Princesa de Girona

La Fundació Princesa de Girona entén el suport als joves com una forma de potenciar la capacitat de les noves generacions en la construcció d’una societat millor i més solidària, amb especial atenció als joves procedents d’entorns més desfavorits. El seu objectiu principal és proporcionar als joves eines amb les quals impulsar la seva trajectòria personal i professional, estimulant la seva capacitat emprenedora, el seu talent i l’intercanvi de coneixement. La FPdGi centra la seva actuació en quatre línies estratègiques: el foment de l’esperit emprenedor, la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral, la promoció de l’èxit escolar i el desenvolupament del talent i les vocacions.

ca.fpdgi.org

Airbus, col·laborador temàtic del Repte INTO ORBIT

Airbus és líder mundial en aeronàutica, espai i serveis relacionats. La firma ofereix la gamma més completa d’avions de passatgers, des de 100 places fins a més de 600 i és, així mateix, líder europeu en la fabricació d’avions de proveïment, de combat, de transport i per a missions. A més, és una de les empreses espacials líders a nivell mundial. Pel que fa a helicòpters, Airbus proporciona les solucions més eficients del món.

www.airbus.com

Logo Airbus