Col·laboradors FIRST LEGO League

FIRST LEGO League compta amb el suport d’empreses, institucions, organitzacions i persones que comparteixen amb nosaltres la nostra missió de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves a Espanya i el desenvolupament de competències i habilitats necessàries per al seu futur professional. Tots plegats treballem per oferir les millors oportunitats a les futures generacions d’enginyers i científics del nostre país a través de la creativitat, el treball en equip, l’esperit emprenedor, la resolució de problemes i la comunicació; i així, apostar junts pel futur, el talent, la innovació i l’aprenentatge.

LEGO Education ROBOTIX, Airbus, Fundació Princesa de Girona, la Fundación Rafael del Pino, Fundació Agbar, Vodafone, Junta de Andalucía, GMV i la European Spacial Agency (ESA) són algunes de les entitats i empreses que s’han unit a la xarxa de col·laboradors FIRST LEGO League Espanya.

Si estàs interessat a formar part de FIRST LEGO League, contacta’ns a info@firstlegoleague.com o al 932 002 387 i t’explicarem els diferents programes i formats de col·laboració possibles.

LEGO Education ROBOTIX.

LEGO Education ROBOTIX com a col·laborador educatiu. Amb més de 10 anys d’experiència, LEGO Education ROBOTIX ofereix els millors recursos educatius per crear experiències d’aprenentatge úniques amb les que els nostres joves desenvoluparan les habilitats i competències del segle XXI. LEGO Education ROBOTIX és l’únic distribuïdor autoritzat a Espanya d’inscripcions i materials FIRST LEGO League i col·labora destinant part dels beneficis a sostenir el programa FIRST LEGO League. LEGO Education ROBOTIX ofereix condicions especials per als equips FIRST LEGO League.

www.robotix.es/ca/

Robotix_ LE Construyetushabilidades

Fundació Princesa de Girona

FPdGi, sempre amb els joves. A través dels seus tres programes (desenvolupament professional, educació innovadora per a docents i Premis FPdGi), la Fundació centra la seva tasca a potenciar les capacitats i el talent dels joves, des de l’aula fins a la seva incorporació al mercat laboral, amb l’objectiu de construir una societat millor, més solidària i col·laborativa. A través dels seus programes propis, també d’activitats associades, fomenta la trajectòria personal i professional de les noves generacions, estimulant la seva capacitat emprenedora, el seu talent i l’intercanvi de coneixement.
Al 2019, amb motiu del 10è aniversari, la FPdGi vol donar un nou impuls a tots els seus àmbits d’acció, ara que compta amb prop de 4.000 joves al programa “Rescatadors de talent” i amb més de 40 premiats per l’entitat, que són ja referents per a tots en una nova manera d’entendre el món.

ca.fpdgi.org

Airbus, col·laborador temàtic del Repte INTO ORBIT

Airbus és líder mundial en aeronàutica, espai i serveis relacionats. La firma ofereix la gamma més completa d’avions de passatgers, des de 100 places fins a més de 600 i és, així mateix, líder europeu en la fabricació d’avions de proveïment, de combat, de transport i per a missions. A més, és una de les empreses espacials líders a nivell mundial. Pel que fa a helicòpters, Airbus proporciona les solucions més eficients del món.

www.airbus.com

Logo Airbus