Col·laboradors FIRST LEGO League
LOGODRAGADOS356x178.jpg
Socis organitzadors FIRST LEGO League
El 20% de les universitats d'Espanya ja col·laboren amb FIRST LEGO League
© 2019 Fundació Scientia. FIRST LEGO League. Política de Privacitat - Política de cookies
  • Twitter FLLSpain
  • Facebook FLLSpain
  • Instagram FLLSpain
  • YouTube FLLSpain
  • Flicker
  • Blog FLLSpain

Colaboradors FIRST LEGO League

 

FIRST LEGO League compta amb el suport d’empreses, institucions, organitzacions i persones que comparteixen amb nosaltres la nostra missió de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre els joves a Espanya i el desenvolupament de competències i habilitats necessàries per al seu futur professional.

 

Tots plegats treballem per oferir les millors oportunitats a les futures generacions d’enginyers i científics del nostre país a través de la creativitat, el treball en equip, l’esperit emprenedor, la resolució de problemes i la comunicació; i així, apostar junts pel futur, el talent, la innovació i l’aprenentatge.

LEGO Education ROBOTIX, Airbus, Fundació Princesa de Girona, la Fundación Rafael del Pino, Fundació Agbar, Vodafone, Junta de Andalucía, GMV i la European Spacial Agency (ESA) són algunes de les entitats i empreses que s’han unit a la xarxa de col·laboradors FIRST LEGO League Espanya.

Si estàs interessat a formar part deFIRST LEGO League, contacta’ns a info@firstlegoleague.com  i t’explicarem els diferents programes i formats de col·laboració possibles.

LEGO Education ROBOTIX

LEGO Education ROBOTIX, partner oficial de LEGO Education, compta amb més de 13 anys d’experiència en la promoció i el desenvolupament de solucions d’aprenentatge pràctic i continu en STEM, robòtica i programació durant totes les etapes educatives, així com en el foment de les habilitats i competències del segle XXI a través d’experiències educatives pensades pel progrés de cada alumne i a mida de cada centre.


És l’únic distribuïdor autoritzat a Espanya d’inscripcions i materials FIRST LEGO League i col·labora destinant part dels beneficis a sostenir el programa.

robotix.cat

LE_Robotix_Buildyourskills_2.jpg

Dragados

Dragados és una de les principals empreses de construcció dins del Grup ACS, una referència mundial en la indústria de la construcció i el desenvolupament d'infraestructures tant civils com industrials, amb més de 70 anys d'activitat. Està especialitzada en estudiar, projectar i executar qualsevol infraestructura de l'àmbit civil i l'edificació, amb especial atenció en aquelles més singulars per la seva complexitat tècnica, procediment constructiu, envergadura o elevat grau d'especialització. Les nombroses fites assolides al llarg de tot aquest temps avalen la trajectòria professional de l'empresa en la qual destaquen les realitzacions dutes a terme en l'àrea de les infraestructures del transport, de les obres hidràuliques i de les obres subterrànies pel que fa a l'àmbit de l'obra civil. Al sector de l'edificació, l'especialització queda patent en la realització de grans projectes d'edificació no residencial.

dragados.com

LOGODRAGADOS356x178.jpg